SU Red Tail Hawk Nest Cam

Du ser på en direktesending av Red Tail Hawks som heter SU-Sue(kvinne) og Otto(mann). De hekker på en avsats i hjørnet av en buegang ved Syracuse University. Otto og SU-Sue har hekket her siden 2012. De har fire reir i to separate bueganger som ble brukt andre år. Sjekk ut følgende lenke for mer informasjon om dette reiret thecollege.syr.edu.

Hekketidslinje: 2021 1. egg lagt 3-20-21, 2. egg lagt 3-23-21, 3. egg lagt 3-26-21. 2022 fire egg denne hekkesesongen og alle klekket. 

gjest
27 kommentarer
Nyeste
eldste de fleste stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Deborah
Deborah(@deborah)
3 måneder siden

Juni 15, 2022

@.JPG
@@.JPG
Deborah
Deborah(@deborah)
3 måneder siden

lol

23.JPG
Cammie
Cammie
1 år siden

Veldig interessant!
Fant akkurat denne siden..
Jeg har en familie i skogsområdet i nærheten av huset mitt,
En gang gikk en hauk etter "lunsj" og banket kjøkkenvinduet mitt. Vindu ok, due var lunsj! Alt som var igjen var fjærene! De går alltid etter fuglene rundt fuglebrett. Naturen er overlevelse!

Deborah
Deborah(@deborah)
1 år siden

du kan se de tre eggene her

$#.JPG
julie
julie(@julie-2)
1 år siden
Svare på  Deborah

bra skudd Deborah :blowkiss: 

julie
julie(@julie-2)
1 år siden

så fantastisk første gang jeg er her. Jeg har røde haler her i Wisconsin og kan se dem fly opp og ned gaten hver dag, de hekker i et tre omtrent et halvt kvartal unna. Dette vil være det tredje året de er her den andre kom inn i går Jeg vet ikke så mye om dem annet enn det jeg har sett i fjor en brakte mat til den andre, ellers ville det bare ta det kunne se dem spise rett utenfor vinduet mitt i andre etasje, og jeg kjenner lydene deres som de er veldig høyt :stort smil:  :kjærlighet: