Personvernerklæring for annonsering

Dette nettstedet er tilknyttet CMI Marketing, Inc., d/b/a CafeMedia ("CafeMedia") med det formål å plassere reklame på nettstedet, og CafeMedia vil samle inn og bruke visse data til reklameformål. For å lære mer om CafeMedias databruk, klikk her: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes av en nettserver til en nettleser og lagres av nettleseren. Identifikatoren sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Informasjonskapsler kan enten være «vedvarende» informasjonskapsler eller «økt»-informasjonskapsler: en vedvarende informasjonskapsel vil bli lagret av en nettleser og vil forbli gyldig til dens angitte utløpsdato, med mindre den slettes av brukeren før utløpsdatoen; en øktinformasjonskapsel vil derimot utløpe ved slutten av brukerøkten, når nettleseren lukkes. Informasjonskapsler inneholder vanligvis ingen informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruken av slike informasjonskapsler og deling av data som er fanget opp av slike informasjonskapsler med AdThrive, Google og våre andre tredjepartspartnere. Du kan se, slette eller legge til interessekategorier knyttet til nettleseren din ved å gå til: https://adssettings.google.com. Du kan også velge bort nettverksinformasjonskapselen ved å bruke disse innstillingene eller ved å bruke Network Advertising Initiatives bortvelgingsmekanisme for flere informasjonskapsler på: http://optout.networkadvertising.org. Imidlertid bruker disse fravalgsmekanismene i seg selv informasjonskapsler, og hvis du sletter informasjonskapslene fra nettleseren din, vil ikke oppt-out bli opprettholdt.

For innbyggere i det europeiske økonomiske området

Hvis du bor i et land i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), har du i henhold til GDPR og gjeldende databeskyttelseslover blant annet rettighetene til å få tilgang til dine personopplysninger, få oss til å slette dem og/eller begrense dem ytterligere behandling. Hvis du ønsker å få tilgang til eller slette dine personlige data (hvis noen) vedlikeholdt av oss eller AdThrive relatert til annonsering på nettstedet, kan du kontakte oss på [e-postbeskyttet] og kontakt AdThrive på [e-postbeskyttet]. Hvis du ønsker å se en liste over annonsepartnerne vi samarbeider med eller endre hvilke av disse partnerne som sporer oppførselen din ved hjelp av informasjonskapsler, klikker du på lenken for annonseinnstillinger nederst på nettstedet. (Tilgjengelig i EU.)

Personvernerklæring til Sportsman's Paradise Online

Uttalelse nr. 52367

Informasjon om vår organisasjon og nettside

Moderne informasjons- og kommunikasjonsteknologier spiller en grunnleggende rolle i aktivitetene til en organisasjon som Sportsman's Paradise Online. Vi er basert i USA.

Våre hovedaktiviteter er: Nettinnhold
Et fellesskap av mennesker som samhandler og snakker om dyrelivet.

Vår personvernerklæring dekker Sportsman's Paradise Online og dets nettsted: Nettstedets navn: Sportsman's Paradise Online
Land: USA
Kontrollør: Webmaster
Nettsteder: https://sportsmansparadiseonline.com

Gi besøkende anonym tilgang

Du kan få tilgang til hjemmesiden vår og bla gjennom siden vår uten å avsløre dine personlige data.

Tjenestene og lenkene til nettstedet vårt

Vår nettside lar deg kommunisere med andre besøkende eller legge ut informasjon som andre kan få tilgang til. Når du gjør det, kan andre besøkende samle inn dataene du legger ut eller deler. Kommentarer på våre offentlige kommentartråder kan deles eller sees av hvem som helst.

Vår nettside inneholder også en lenke til: Google Adsense – Google Affiliate Network
Infolinks
Viglink, Lijit, Amazon
Slike tredjeparts webtjenesteleverandører kan samle inn personopplysninger om våre besøkende.

Automatisk innsamling av informasjon

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes for å holde registrerte brukere pålogget som bruker avmerkingsboksen "husk meg" ved pålogging. Registrerte brukere som ikke velger å klikke "husk meg" ved pålogging vil forbli pålogget i 4 timer eller til de lukker nettleseren. Dette oppnås ved bruk av informasjonskapsler.

Vi logger ikke automatisk personopplysninger om spesifikke personer (for eksempel: din e-post). Eventuelle data som er samlet inn har blitt lagt inn manuelt av brukeren.

Datainnsamling og formålsspesifikasjon

Angående Generell databeskyttelsesforskrift (GDPR) (EU) 2016/679 gjeldende 05. Erstatter Databeskyttelsesdirektivet, inneholder forskriften bestemmelser og krav knyttet til behandlingen av personlig identifiserbar informasjon av registrerte personer i EU. Forretningsprosesser som håndterer personopplysninger må bygges med personvern ved design og som standard, noe som betyr at personopplysninger må lagres vha pseudonymisering eller full anonymisering, og bruk de høyest mulige personverninnstillingene som standard, slik at dataene ikke er offentlig tilgjengelige uten eksplisitt samtykke, og ikke kan brukes til å identifisere et emne uten tilleggsinformasjon lagret separat. Ingen personopplysninger kan behandles med mindre det er gjort på et lovlig grunnlag spesifisert i forskriften, eller dersom den behandlingsansvarlige eller databehandleren har mottatt uttrykkelig, opt-in-samtykke fra dataenes eier. Virksomheten må til enhver tid tillate at denne tillatelsen trekkes tilbake.

Overholdelse av personvern

Sportsmansparadiseonline.com har blitt bygget med personvern ved design med den høyeste lagrede datasikkerheten tilgjengelig. Personopplysninger er ikke offentlig tilgjengelig uten uttrykkelig samtykke og kan ikke brukes til å identifisere et subjekt uten tilleggsinformasjon lagret separat.

En direkte lenke til denne personvernerklæringen er tilgjengelig på hver side av sportsmansparadiseonline.com.

Målet med vår personvernpolicy er å informere og styrke brukeren via denne personvernerklæringen og gi hver bruker eksplisitt tilgang til den personlige informasjonen de har gitt. Det er hver enkelt brukers valg om hvilken informasjon de ønsker å offentliggjøre. Hver brukerkonto har høyest mulig personverninnstillinger som standard. Denne innstillingen kan endres hvis den brukeren velger å gjøre det. Personverninnstillingene finnes i hver brukerprofil. Hver bruker har konkurrerende kontroll over dataene sine. Brukere kan også slette hele kontoen sin inkludert alle personlige data via profilinnstillingene hvis de ønsker det.

Når du oppretter en konto på sportsmansparadiseonline.com enten via registreringsskjemaet eller gjennom autorisasjon via et sosialt nettverk (facebook, twitter, etc.), oppgir du personlig informasjon. Ved å gjøre dette samtykker du i at sportsmansparadiseonline.com lagrer disse dataene.

Kommentarer postet i kommentartrådene som finnes på sportsmansparadiseonline.com er ikke skrevet eller godkjent av Sportsman's Paradise Online.

Kommentarer postet i kommentartrådene som finnes på sportsmansparadiseonline.com er synlige for publikum.

Personvernstøtte

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernreglene våre, vennligst kontakt:

Kontaktinformasjon :

Epostadresse : [e-postbeskyttet]
URL: https://sportsmansparadiseonline.com