Grey Squirrel Nest Box Cam

Om grå ekorn: grå ekorn bygger et rede kjent som en "drey". Reir kan finnes i gafler av trær, uthulede trestammer, reirkasser og mer. Reir består hovedsakelig av tørre blader og kvister. Hanner og hunner kan dele samme reir i korte perioder i hekkesesongen, og i kalde vinterperioder kan ekorn dele en drey for å holde seg varm. Grå ekorn er crepuskulære (mer aktive tidlig og sent på dagen). De går ikke i dvale.

Du ser på live-kameraer fra Grey Squirrel reirbokser. Kameraene er plassert i nærheten av Washington, DC og viser ekornfamilier.

gjest
91 kommentarer
Nyeste
eldste de fleste stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Garnet
Garnet
28 minutter siden

Jeg gleder meg så mye hver kveld at når jeg kommer inn er alt bra. Det etterlot en grop i magen min når jeg ikke kunne se dem. De er så dyrebare. Skal de ikke være ute på egenhånd? Jeg er ny på dette selv om jeg bor i et område hvor det er mange av dem. Jeg har vannretter rundt omkring og gir dem ferskvann og peanøtter tre ganger om dagen. De vet hvem jeg er og kan høre rullatoren min.

Pamela
Pamela(@pamela)
1 dag siden

Jeg har en av disse maiskolbeholderne med pariserhjul festet til et tre i hagen min, og jeg elsker å se ekornene på den.

Pamela
Pamela(@pamela)
3 dager siden

Er de borte?

Kathy
Kathy
3 dager siden
Svare på  Pamela

Jeg lurte på det samme. En natt var de alle der, så den neste var de borte. Jeg lurer på om noe skremte dem vekk?

Pamela
Pamela(@pamela)
6 dager siden

Jeg så på en kameravisning at en av babyene hang halvveis ut av boksen, men bildet av boksen med hull viste det ikke. Er det et annet hull i boksen vi ikke kan se?

julie
julie(@julie-2)
6 dager siden

9/15 babyene er i reirkassen under loet Jeg ser halene deres og det er bevegelse

Skjermbilde 2022-09-15 10.49.24 AM.png