Catalonia Birds and Wildlife Cam

Dette er et levende fôr av ville fugler og andre skapninger fra området Catalonia, Spania. Catalonia ligger i den nordøstlige delen av Spania. Barcelona, ​​Spanias største by, ligger i området Catalonia.

gjest
31 kommentarer
Nyeste
eldste de fleste stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
d~w
d~w
1 dag siden

Veldig hyggelig herre å mate de ville kreaturene. Jeg liker også å mate de som kommer inn eller gårdsplassen. Noen av mine dyr.

Muy buen caballero para alimentar a los bichos salvajes. También me gusta alimentar a los que entran o al jardín. Algunos de mis bichos.

7.png
gimpy twins1.jpg
snø hum1.png
ekorn.jpg
c1.png
d~w
d~w
1 dag siden
Svare på  d~w

har noen insekter bitt? vi har den samme eføyen som grenser til gården vår

cat.jpg
Deborah
Deborah(@deborah)
4 dager siden

hardt på jobb 👨🌾

1.JPG
d~w
d~w
4 dager siden
Svare på  Deborah

Jeg har operert mye utstyr i karrieren min og sett mye av alle slags utstyr. Det slutter aldri å forbløffe meg designen, konstruksjonen og "utseendet" til andre lands utstyr. Jeg forstørret "man @ hard work"-bildet ditt for å se om jeg kunne fortelle hva slags gårdsutstyr "hard worker" brukte. Med en presenning lukket kan det være en korndumper eller gjødselspreder eller begge deler?

12.jpg
d~w
d~w
4 dager siden
Svare på  d~w

Noe av favorittutstyret mitt har jeg brukt opp gjennom årene, og gravemaskinen er min favoritt.

06.jpg
07.jpg
cat dozer.jpg
end.jpg
joel.jpg
d~w
d~w
5 dager siden

fanger ~1:00 9/20 venstre kysttid (USA🤓).????

1.jpg
2.jpg
Deborah
Deborah(@deborah)
6 dager siden

grevlingen vår

00.JPG
0.JPG
d~w
d~w
5 dager siden
Svare på  Deborah

Din andre fangst minnet om noen av natthjortfangstene mine og en baby-skunk som kan ha "duftet" meg hvis jeg hadde skremt den (2 fot unna).

4.jpg
3.jpg
Deborah
Deborah(@deborah)
5 dager siden
Svare på  d~w

nært møte!

d~w
d~w
8 dager siden

Fanget på fersken @ 9:30 am 9/17/22 eller 2:30 am Pacific Northwest time, mating av "ville critters"💖 ͡° ͜ʖ ͡°💖 Mann etter mitt eget hjerte!
Og noen av mine "ville critters" fanget på verandaen vår eller i hagen.(kun 5 tillatt per post @HNF ◔⌣◔)

fav.png
fly bye.jpg
gimpy1.jpg
selfie.jpg
selfie med doe.jpg
d~w
d~w
8 dager siden
Svare på  d~w

Oops glemte feeder?!? Gimpy er en doe som kom inn i hagen vår for ~7 år siden med en alvorlig beinskade, da hun var en gyse i flekker. Hun gikk bak i hagen vår og la seg ned i en børste. Hun rørte seg ikke på 6-7 dager, så jeg tok vann og mat til henne 2-3 ganger om dagen. Hun "kom seg" og var en vanlig besøkende. Hun hadde 4 sett med tvillinger og 2 singler. Har ikke sett henne på 1 1/2 år??? Hun er den eneste "ville critter" jeg ga navn til "Gimpy" og den eneste jeg matet med... Les mer "

feeder.jpg
fawn1.png
14.png
7.png
gimpy twins1.jpg
Deborah
Deborah(@deborah)
8 dager siden
Svare på  d~w

flotte bilder